Ceiling66

Heeft uw winkel, kantoor of bespreekruimte een saai standaard systeemplafond? Er is nu een manier om dit saaie plafond een stuk aangenamer te maken. Met de plafondpanelen van Ceiling66! Het nieuwe product van Nijland project- en winkelinrichting.


Verlichte plafonds van Ceiling66 geven een ruimtelijke uitstraling en een hoogwaardig gevoel van daglicht. Dit creatieve en innovatieve plafond maakt de van de ruimte een positieve leef- en werkomgeving met een natuurlijke uitstraling. Kortom Ceiling66 brengt  “buiten naar binnen”.

Creëer deze bijzondere ervaring met een fotoplafond van Ceiling66. Toepasbaar in een winkel of showroom, maar ook op kantoor of in een bespreekruimte. Door zelf een afbeelding te kiezen ontstaat er een spectaculair effect en een mooie ambiance. Wij hebben zes afbeldingen voor u geselecteerd, maar u kunt zelf ook een afbeelding, foto of logo aanleveren. Of het nu gaat om een zakelijk logo, een romantisch tafereel of een stijlvolle foto, maak het persoonlijk en laat het aansluiten bij de beleving die u wilt bereiken. Beïnvloed zo het gevoel en de waardering van het merk, de producten en de totale winkel!

In een ruimte met behoefte aan daglicht bieden de wolkenplafonds van Ceiling66 de uitkomst! Maar er is meer. De daglichtervaring heeft een positieve uitwerking op ieder individu. Mensen voelen zich plezieriger, behaaglijker en komen graag terug. Het wauw effect van een ceilnig66 plafond.

Hoe zit een paneel van ceiling66 eruit?
een paneel van ceiling66 is opgebouwd uit verschillende componenten. 1. In de stof- en insectvrije behuizing is de energie en CE gekeurde LED verlichting geplaatst.  2. Het kunststof paneel is voorzien van een eigen gekozen afbeelding. 3. Optioneel is een ceiling66 paneel te verkrijgen met verhoorde rand. Deze zorgt voor meer diepte en een optimale daglicht ervaring. 4. Al deze componenten worden vervolgens als één geheel in het bestaande raster geplaatst.

Goed om te weten!
• GRATIS levering door heel Nederland!
• Wij geven 5 jaar garantie op de CE gekeurde LED-verlichting en voeding.
• Gesloten systeem, dus geen ongedierte.
• Toepasbaar in vochtige ruimtes.
• Optioneel zijn de panelen verkrijgbaar met verhoogde rand in kleur.
• Dimbare versie op aanvraag.
• Afwijkende maten zijn op aanvraag.
• Eenvoudige montage.

Wilt u ook een plafond van Ceiling66 of wilt u meer informatie? Mail naar info@ceiling66.nl of kijk op www.ceiling66.nl Volg Ceiling66 op Facebook, Twitter en Pintrest

Bekijk de plafonds van Ceiling66 in onze showroom.

Lenteweg 100
7532 RL Enschede

Of in onze nieuwe showroom in Nieuwegein.

De Woonindustrie, 2B033
Symfonielaan 1
3438 EW Niewegein

Terug naar het blogoverzicht