Re-Style je winkel!

Een nieuwe uitstraling van de winkel hoeft geen grote verbouwing te betekenen…

De uitstraling van de winkel bepaald voor een groot deel of je doelgroep zich aangetrokken voelt en naar binnen gaat of niet. Ons ontwerpteam probeert zo goed mogelijk in de huid van die doelgroep te kruipen en een ontwerp te maken dat bij de winkel past! Om dit te bereiken hoeft er niet meteen een compleet nieuw interieur aangeschaft moet worden. Vaak kan er een wereld van verschil gemaakt worden met enkel een aantal kleine aanpassingen! Daarom geven we u graag een aantal tips om de winkel weer helemaal up-to-date kan maken!

Een re-styling kun je op verschillende manieren doen. Wat dacht u van een nieuw kleurtje op de wand? Schilder de muur achter uw toonbank eens in een ander kleurtje! Dit kost u hooguit een blik verf of een rol behang.. en het resultaat kan verpletterend zijn! Of wat dacht u van een Visual? Zoek een mooie afbeelding en wij regelen de rest! De afbeelding wordt op een doek gedrukt en deze wordt d.m.v. een frame aan de muur geplaastst. En als u na een tijdje een andere afbeelding wil, dan kan er in het zelfde frame, heel gemakkelijk, een ander doek geplaatst worden!

Maar het kan ook anders.. Connected is een winkel die wij een aantal jaren geleden hebben ingericht. Maar tijden veranderen en beleving wordt steeds belangrijker.. Daarom hebben we het afgelopen jaar enkele aanpassingen aan het bestaande interieur gedaan. Waaronder de bestaande toonbank. Deze is voorzien van een nieuw (houten) jasje. De wanden hebben een ander kleurtje gekregen en er zijn een aantal nieuwe interieuronderdelen bij gekomen. Door deze (kleine) aanpassingen is er veel meer warmte en sfeer in de winkel gekomen! Het interieur laat zien waar Connected voor staat en sluit aan bij die doelgroep van deze winkel in Winterswijk! Met weinig middelen, een groot resultaat!

Maar je kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van de bestaande presentatiesystemen te vervangen voor wat nieuws. Het winkelsysteem MAXX leent zich hier uitstekend voor! Door de magnetische wand, kun je op iedere gewenste positie je de producten extra onder de aandacht brengen. De wand is in verschillende kleuren te verkrijgen en met verschillende afwerkmogelijkheden!

Ook het nieuwe systeem VISA is perfect voor wat extra beleving in de winkel! Het metalen frame wordt voorzien van een doek met een afbeelding. Voor dit zelfde frame zijn diverse presentatie mogelijkheden ontwikkeld. Doordat deze aan de achterzijde op verschillende hoogtes bevestigd worden, ontstaan er maximale mogelijkheden! Geschikt voor allerlei verschillende producten! Van kleding tot schoenen! Ook dit frame kan geschikt gemaakt worden voor magneten om de presentatiemogelijkheden uit te bereiden!

Heeft u weer wat inspiratie? Wij denken graag met u mee! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om nog meer inspiratie op te doen en te horen naar de vele mogelijkheden!

 

Terug naar het blogoverzicht