Attractiepark Slagharen

De Topshop in attractiepark Slagharen heeft een re-make ondergaan. Nijland project- en winkelinrichting heeft deze mogen inrichten. Het eerste deel van deze parkwinkel heeft als uitgangspunt de uitvindingen van Jules Verne gekregen. Met een grote Visual achter de staanders worden zijn uitvindingen weergegeven. Het metaal heeft een verouderde uitstraling gekregen en de middenunits zijn uitgerust met tandwielen als decoratie. Deze hebben we speciaal voor Slagharen ontwikkeld.

Naast de Topshop hebben we ook de zwambadwinkel mogen inrichten. Deze winkel heeft een totaal andere uitstraling. Hier staat het tropisch paradijs centraal. Door de slatwall te beplakken met een afbeelding van het strand, ontstaat er een zomerse sfeer in de winkel.

Wij wensen de medewerkers en bezoekers veel plezier in deze themawinkels van attractiepark Slagharen.

Terug naar overzicht