Over ons

De werkwijze van Nijland is al meer dan 72 jaar onderscheidend, flexibel en klantgericht. Deze jarenlange ervaring helpt om een goede en betrouwbare partner te zijn. Door de transparante werkwijze weet je bij ons waar je aan toe bent. De wensen, mogelijkheden en niet te vergeten het budget van de opdrachtgever staan bij ons altijd centraal. De beleving van een goed doordacht interieur geeft aan waar een winkel, merk, bedrijf of organisatie voor staat. Dit moet kloppen tot in het kleinste detail!

 

Voor de winkelinrichting maken we in het ontwerp gebruik van de combinatie van systemen en maatwerk in bijvoorbeeld metaal, hout, aluminium, kunststof en glas. Een specialiteit is de unieke afweerking van de metaaldelen. Naast een afwerking in standaard RAL-kleuren is bijvoorbeeld ook messing gesatineerd, gebruineerd messing, koper, nikkel geborsteld, chroom, RVS, zilver antiek of old steel mogelijk. 

messing gesatineerd     messing gebruineerd     koper        

chroom     rvs     zilver antiek     old steel

Er bestaat bij ons uiteraard ook de mogelijkheid om aanpassingen of aanvullingen op een bestaand interieur te realiseren. Ben je al in het bezit van een ontwerp dan kun je ook enkel de productie en montage door ons laten doen. 

Bij Nijland projectinrichting en winkelinrichting ben je aan het goede adres voor een betaalbaar, eigentijds en multifunctioneel interieurconcept!