Werkwijze

Uw project inrichten met Nijland gaat als volgt:

INVENTARISATIEGESPREK

In een eerste gesprek op lokatie of in onze uitgebreide showroom komen alle aspecten aan bod die van belang zijn om tot een goed en doordacht interieurconcept te komen. Of het nu gaat om een ontvangstbalie, kantoor, loungebar of praktijk, voorop staat dat de ruimte moet overeenkomen met de identiteit van uw organisatie. Zaken als de functie van de ruimte, routing, de uitstraling en de werkzaamheden die er moeten plaatsvinden worden uitvoerig besproken.   

ONTWERP

In het ontwerp worden uw wensen en de mogelijkheden gecombineerd met design, creativiteit, vakkennis en ervaring. Op deze wijze komen we tot een sfeervol onderscheidend interieur met een optimale beleving, efficiency en ergonomie. Voor de presentatie hebben we de keuze uit een 2-dimensionale tekening of een fraaie 3-dimensionale visualisatie waardoor het gevoel voor de ruimte nog meer versterkt wordt. Ook hebben wij de mogelijkheid om een virtuele 3-D film te presenteren. 

OFFERTE

In een heldere en overzichtelijke offerte worden alle onderdelen omschreven en de prijzen per positie vermeld.

WERKVOORBEREIDING

Na het verstrekken van de opdracht wordt de ruimte nauwkeurig ingemeten en worden van alle onderdelen en posities werktekeningen vervaardigd. Tevens wordt er, indien gewenst in samenspraak met andere partijen een planning gemaakt.

PRODUCTIE

Als de tekeningen zijn goedgekeurd gaan we over tot de daadwerkelijke productie van het maatwerk en worden overige materialen besteld. Meubels worden zoveel mogelijk prefab voorbereid om de montagetijd ter plaatse en dus de kosten voor u zoveel mogelijk te beperken.

MONTAGE

Onze ervaren monteurs komen op de afgesproken tijd het gehele interieur vakkundig plaatsen. 

Zijn er reeds tekeningen gemaakt dan is het uiteraard ook mogelijk enkel het meubilair door ons te laten vervaardigen. Elk project, groot of kleinschalig, kan rekenen op onze volledige inzet.