nijlandwinkelinrichting.nl

WINKELINRICHTING

“BELEVING VAN BINNENUIT”, daar gaat het om bij het hedendaagse winkelbeeld. Een omgeving creëren met een sfeerbeeld waarbij producten in een inspirerende context geplaatst worden. Klanten die een wereld binnenstappen waarbij ze voortdurend geprikkeld worden. Oog hebben voor het nieuwe winkelen waarbij webshop en digitalisatie worden geïntegreerd in de fysieke winkel. Dit alles om de verkoop optimaal te stimuleren en de bonconversie te verhogen. Wij kunnen je hiermee helpen!

Winkelinrichting en winkelinterieur op maat

De uitstraling en beleving van een winkel moet kloppen met de bedrijfsidentiteit en het klantprofiel. Een goed doordacht winkelinterieur draagt bij aan een klantgerichte winkelbeleving. Dit zorgt voor een fijne sfeer en een positief effect op het koopgedrag van de klant. Nijland project- en winkelinrichting ontwerpt en realiseert creatieve winkelinterieurs. Het produceren van het meubilair en de montage van het winkelinterieur gebeurt door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zorgen voor de juiste beleving in de winkel; van concept tot realisatie.

Belangrijke aspecten van een passende winkelinrichting

Het inrichten van een winkel kan een lastige opgave zijn. Om het winkelinterieur zo goed mogelijk af te stemmen op je merk, klanten en producten is het van belang om na te denken over een passende, creatieve winkelinrichting. De juiste winkelbeleving zorgt ervoor dat klanten producten sneller en vaker kopen. Dit draagt bij aan een hogere omzet. Klanten zijn simpelweg sneller geneigd om je producten te kopen wanneer zij zich op hun gemak voelen in jouw winkel. Daarom is het bij het inrichten van een winkel van belang om rekening te houden met zaken zoals:

  • Een prikkelende winkelomgeving. Zaken zoals geur, kleur en verlichting spelen een zeer belangrijke rol. Door gebruik te maken van de juiste kleuren, geuren en het juiste licht, voelen klanten zich op hun gemak in de winkel. De inrichting van een winkel moet zowel consistent en overzichtelijk als prikkelend zijn voor de doelgroep.
  • Positionering, routing en overzicht. Het is belangrijk dat de winkel goed te overzien is, zorg voor een overzichtelijk beeld zodat klanten gemakkelijker kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Daarnaast is het van belang dat de winkel ingericht wordt op een manier waarop iedereen zich gemakkelijk kan voortbewegen. Brede gangpaden, stellingen op de juiste hoogte en effectieve route zijn daarom van groot belang.
  • Een fijne werkomgeving voor de werknemers. Voor het ontwerp van een passend winkelinterieur wordt er gekeken naar de doelgroep waardoor er een winkelbeleving wordt gecreëerd waarbij de klant centraal staat. Naast het design van de winkel is het echter ook belangrijk dat de winkel voor het personeel een fijne werkomgeving biedt. Daarom is het bijvoorbeeld van belang dat een toonbank voldoet aan de ergonomische eisen en dat het winkelsysteem gemakkelijk ingericht kan worden.

     

Winkel inrichten? Onze mogelijkheden

Nijland project- en winkelinrichting helpt je graag bij het inrichten van jouw winkel. We bespreken samen het wensenpakket waarbij alle aspecten aan bod komen die van belang zijn om tot een passend en doordacht concept te komen. Wat betreft de mogelijkheden op het gebied van winkelinrichting, kunnen wij je helpen met het complete winkelinterieur of enkel een toonbank of een koffiecorner. Daarnaast ontwerpen en leveren wij onder andere paskamers, jeanswanden en kinderspeelhoeken.

Unieke winkelinrichting op maat

In het ontwerp worden de wensen en eisen gecombineerd met design, creativiteit, vakkennis en ervaring. We houden rekening met de merkidentiteit, doelgroep en het koopgedrag, maar ook met het budget en tijdsbestek waarbinnen het winkelinterieur gerealiseerd moet zijn. Wij leveren maatwerk en dat draagt bij aan de unieke beleving van het winkel interieur.

Zodra de ruimte nauwkeurig is ingemeten en de ontwerptekeningen zijn goedgekeurd, wordt er overgegaan tot de productie van het maatwerk en worden de overige materialen besteld. Het winkelmeubilair wordt zoveel mogelijk prefab voorbereid. Daardoor kan de montagetijd ter plaatse beperkt worden. Het op maat gemaakte winkelinterieur wordt vakkundig geplaatst door onze ervaren monteurs.

Afwerking op metalen onderdelen van het winkelinterieur

Naast dat Nijland project- en winkelinrichting vele ervaring heeft in het realiseren van creatieve winkelinterieurs, zijn wij gespecialiseerd in de afwerking van metaaldelen in een unieke finish. Onze specialisatie is het toepassen van verschillende afwerkingen op de metalen onderdelen. Mogelijkheden wat betreft kleuren zijn bijvoorbeeld goud, messing, brons of koper. Deze speciale afwerkingen zorgen voor een winkelinterieur met klasse en uitstraling.

Inrichting winkelruimte door Nijland project- en winkelinrichting

De winkelinrichting is van directe invloed op het koopgedrag van de consument. Daarom is het belangrijk dat de inrichting goed wordt verzorgd. Nijland project- en winkelinrichting is een ervaren winkelinrichter, wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van unieke winkelinrichtingen. Wij helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van een sfeervolle onderscheidende winkelinrichting met een optimale product presentatie en merkbeleving. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!